tiistai 21. heinäkuuta 2009

Päämäärä häämöttää

Meidän projektimme alkaa jo olla loppusuoralla. Tänään haettiin Starkilta valokate. Taas tuli huomattua se, että peräkärry on oikein hyödyllinen tarvekalu, mutta se vaatii autoon VETOKOUKUN, ja sellaistahan meidän autossamme ei ole. Asennus kuulemma maksaisi tonnin, joten mummun auto saa toimia veturina aina tarvittaessa. Siispä ajelimme ensin mummulaan omalla autolla ja lainasimme mummulta auton ja perävaunu siihen perään ja menoksi. Sitten sama rundi toisinpäin, jotta pääsimme asentelemaan sitä valokatetta.

Erinäköisiä akrobaattiteppuja Markus tuolla katolla suoritti ruuvaillessaan kattoa kiinni. Harmi ettei niistä ole valokuvaa. Minulla on sen verran paha korkean paikan kammo, että oli vaikeaa katsella pahoinvoimatta sitä tikkailla ja telineillä killumista. Katto on kuitenkin nyt paikoillaan eikä mieskään pudonnut, eli voi huokaista, toistaiseksi. Vielä puuttu verkko. Yhdelle sivulle sen jo kokeeksi niittasimme, eikä se kyllä näy yhtään mihinkään. Uskaltaisin veikata, että huomenna kissat pääsevät koeulkoilemaan upouuteen tarhaansa.

Tarha näyttää tällähetkellä lähinnä huvittavalta rakennelmalta, mutta kunhan pääsen sisustamaan ja maisemoimaan sen, niin sitten se alkaa mitä luultavimmin sulautumaan ympäristöönsä,tai sitten ei...

Lisää kustannuksia projektille tuli tänään ruuveista, kun tarvittiinkin lyhempiä 4,90€ ja valokate 109,50€ eli 114,40€ ja vielä tarvitaan ripaa,kun haluan niitit piiloon ja muutama metri lautaa. Jotakin horsmiakin täytyy istuttaa tuohon vierelle, mutta ne eivät kai kuulu kustannuksiin. Kopperon hinta siis tähän mennessä 470,72€

Kas tässä, olkaa hyvät...melkein valmis kissatarha.


Leveyttä häkillä on 5m x 2,5m ja korkeutta korkeimmasta kohdasta 3m. Neliöitä sinä on 12,5. Se näyttää jotenkin pieneltä valokuvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti