perjantai 24. heinäkuuta 2009

Kissat punaisella matolla...

Ei tuon häkin kustannukset pääty varmaan koskaan. Tänään haettiin litra maalia 13.80€, pari hyllyn kannatinta 1,5o€ kappale, sisalköyttä 60m hintaan 20€ ja kaksi 4.8 metristä pohjamaalattua höylättyä lautaa 9,50€ sekä sellainen mikälie reunuspuunauha??, josta saa aikaiseksi sillan tai tikapuut 6,45€. Markus askarteli laudoista kulmatasot ja ikkunalaudat, vielä täytyy hiukan sisustaa. On muuten ihan tähtitieteellisen hintaisia ne valmiin kukkalaudat. Laudanpätkä ja kaksi kannatinta 38,50€. Sai jäädä ostamatta. Irtokannattimista ja laudasta sai paremman kymmenesosan hinnalla.

Meillä on nyt koko ajan kova trafiikki sisälle ja ulos, kun viisi kissaa menee ja tulee mielensä mukaan kissanluukusta ulos ja takaisin sisälle. Karkille ja Bertalle kissanluukku oli uusi tuttavuus, joten sen käyttöä täytyi hiukan opetella. Neidot olivat kyllä sitä mieltä, että he haluavat kulkea ovesta. Meidän keittiöstä on nimittäin ovi tuonne kissahäkkiin.

Ja sitten itse otsikkoon... Löysin autotallista tummanpunaista mattoa, sellaista jota käytetään esim messuilla ja leikkelin siitä sopivan kokoisen maton tuonne häkkiin. Nyt meillä kissat ja miksei ihmisetkin astelevat punaisella matolla.

Hinta on tähän mennessä 559,27€ vielä puuttuvat istutukset. Täytyisi keksiä, mikä olisi sopiva maisemointikasvi, ei myrkyllinen, mielellään talvellakin vihreä (ei välttämätön) ja aurinkoa kestävä, kas siinä seuraava pulma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti