tiistai 17. marraskuuta 2009

Pentuhuone on...pentuja ei


Hieno kissakranssi (C) Minna Koukka

Olemme yleensä muuttaneet nukkumaan olohuoneen perälle silloin kun on ollut pentuja ja luovuttaneet oman makkarimme pentujen valtakunnaksi. (Meillä on siis kaksiosainen olkkari, jonne mahtuu oikein hyvin, mutta siinä ei ole suljettavia ovia). Nyt ajattelimme toimia toisin ja järjestää tämän asumuksemme niin, ettei mitään ihmeempiä akuutteja muuttoruljansseja tarvitse tehdä pentujen takia. Muutenkin tylsää arkea piristää, kun pistää nurkat uusiksi.

Perinteisesti tuo meidän yläkerta on ollut lasten valtakuntaa, mutta nyt tahti muuttui. Silloin kun siellä asui vain noita teini-ihmisiä, koko yläkertaan meneminen aiheutti kamalan ahdistuskohtauksen äitihenkilölle, eli minulle. Kun kaikki sekasotku ei ole kokoajan silmissä se pääsee kasvavaan aikamoisiin mittasuhteisiin lähes huomaamatta.

Vaihdoimme Harrin kanssa makkareita eli Harrin huone on nyt alakerrassa. Se on pienempi kuin yläkerran huone, joten sotkettavaa on vähemmän ;-) ja se on näkösällä sen verran tehokkaasti, että se ON siivottava.

Yläkerran makkarista on ovi vinttihuoneeseen, joka on ollut Veeran ja Veikon käytössä. Nyt Veikko sai luvan muuttaa sänkynsä meidän makkariin ja Veera alakertaan, joten vinttikämpästä tuli pentuhuone ja sellaisena se saa pysyäkin. Haaveissa olisi vielä rymsteerata koko yläkerta niin, että loputkin vintit ( eli lappeet ) saisi käyttöön. Niin saataisiin tilaa vielä rutkasti lisää.

Ohessa on muutama otos. Nyt vain odotellaan sinne asukkaita. Kissat ovat huoneen jo ottaneet omakseen.





Runkopatjasängystä on ihan tarkoituksella jalat pois...ei tarvitse etsiskellä kissoja (eikä pölypalloja) sängyn alta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti