lauantai 21. marraskuuta 2009

Kotona flunssassa

Meille rantautui flunssa ja jouduimme testaamaan Porilaisen influenssavastaanoton tehokkuuden. Itse asiassa Wiljam on ollut kaikkein kipein meistä, mutta pikkuhiljaa alkaa helpottaa. "Sika"-sellainen se ei ole, mistä olemme kiitollisia. Ystävällistä ja tehokasta palvelua saimme ja lääkkeet vaivoihin. Nyt on hyvä toipua kotona.

Tämä aiheutti sen, että vuoden yksi kivoimmista näyttelyistä täytyi jättää väliin...harmi sinänsä, mutta tuleehan niitä näyttelyitä vielä. Terveys on tärkeintä.

Ystävämme Maikki pelasti tilanteen ja otti Karkin huomaansa Turun näyttelyyn, joten tyttöä ei tarvinnut absata. Karkilla on ollut muutakin henkilökuntaa näyttelyssä. Tuija on esitellyt Karkin Tp-valinnoissa ja Mia ja Jarmo kuskaavat tytön kotiin.

Hieno menestys on ollut kaikilla kasvateillamme. Bosse ja Bruno saivat sertinsä. Karkki ja Myy olivat tuomarin parhaita. Huipennuksena oli sitten se, että Karkki voitti koko roskan eli oli nuorten luokan voittaja Best In Show....vähänkö täällä ollaan etätuuletettu. Tuija ja Pertti saivat isikisun omistajien ominaisuudessa kunnian ottaa lapsukainen vastaan paneelista ja pokata pytyt.

Kiitos rakkaat ystävät avusta! Vastapalveluksia saatte kun tulee tarve <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti