sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Jos luoja suo...

Niin meille saattaa taas tulla vauvoja. Bertalla kävi täällä sulho ja astuminen näyttäisi onnistuneen. Toivotaan ja ollaan optimistisia tämän tiineyden suhteen. Nännit punoittavat nätisti ja ruokahalu on kasvanut, eli jospa se siitä.

Muuten täällä on elo ihan mallillaan, paitsi, että taas tekisi mieleni mennä variksenpelätiksi tuonne pihalle. Tämän flunssailun ja über-ketutuksen takia ei tarvitsisi edes naamioitua :-) Ei meillä variksia tai muita luonnon eläviä täältä ole mitään syytä häätää, mutta vapaana juoksentelevat kissat saavat tämän meidän oman laumamme ihan sekaisin. Boris ja Roosa alkavat oikein kunnolla tapella, jos ulkopuolelle tulee joku muu kissa merkkailemaan. Bertta ja Karkki säikkyvät ja piiloutuvat ja Mamma alkaa komentaa kaikkia...eli ihan sekaisin menee. Nyt on juttu sitten niin, että ulos pääsee yksi kerrallaan ja vaihto tehdään siten, etteivät näe toisiaan.

Tämä ottaa päähän, koska olemme itse kissoillemme tarhan rakentaneet, mutta sitten joku, jonka kissat pääsevat vapaasti temmeltämään estää sen käytön. Kulkunen on kyllä yhdellä jos toisella kaulassa ja varmaan kivoja kissoja ovat, mutta ei tarvitsisi tulla meidän pihalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti