sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Kesäkukkia ja kurnutusta

Kesä on koittanut ja Kaija myllertää taas pihalla. Toistaiseksi vimma on iskenyt kesäkukkien kanssa touhuamiseen. Nyt niitä on sitten vaikka kuinka ja paljon pitkin poikin pihaa. Daalioita, Gladioluksia, Petyneitä yksinkertaisina ja kerrattuina, Liljoja, Uuden-Guinean Liisoja ja Murattia nyt alkajaisiksi. Päätin myös hiukan maisemoida tuota kissahäkkiä kesäkukkasilla ja täytin kolme parvekelaatikollista Petyneillä ja Murateilla. Vielä täytyisi saada nuo purkit kiinni tuohon kissahäkin seinustaan, mutta paikallisesta puutarhaliikkeestä oli kaikki kannakkeet ostettu loppuun. Katsellaan josko niitä saisi jostakin muualta. Toistaiseksi purkit saavat olla seinustalla. Vielä tarvitsen lisää Rinneangervoja, jotta saadaan viimekesänä aloitettu reunus valmiiksi....puuhaa riittää.


 
 

 


















Kissoilla oli kovasti ihmeteltävää, kun pihakuusestamme alkoi kuulua kummallista ääntä. Itsekin piti mennä katsomaan, että mikä siellä murisee. Ääni oli todellakin sellainen kurinan, murinan ja kurlutuksen välimuoto. No, joku pulun näköinen ( ei ihan peruspulu kuitenkaan ) kyyhkynen siellä teutaroi oksalla ja kurnutti. Mahtoiko olla pesänteko puuhissa. Ei se ketään ainakaan kosiskellut. Yksin se siellä äänteli. Harmi kun uudesta asukkaasta ei saatu kuvia.

Puutarhan hoito on aika rankkaa puuhaa ja vaatii hiukan huilaamista välillä. Kissat tulivat auttamaan siinä puuhassa oikein joukolla....vain Karkki oli muilla mailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti